Το iPhone του 2020 θα έχει Qualcomm και Samsung «καρδιές» - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Το iPhone του 2020 θα έχει Qualcomm και Samsung «καρδιές»


Εκτός από τη δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G, το iPhone νέας γενιάς θα έχει επεξεργαστές από την Qualcomm και  τη Samsung. 
 
H νομική διαμάχη μεταξύ της Apple και της Qualcomm βρίσκει τη λύση της και έτσι μπορεί να συνεχίσει η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών, κάτι που θα δούμε να παίρνει σάρκα και οστά στο επερχόμενο iPhone που θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2020. Το smartphone αυτό εκτιμάται ότι θα είναι ικανό να λειτουργεί σε δίκτυα 5G, ενώ θα είναι εφοδιασμένο και με επεξεργαστές της Qualcomm, εκτός από εκείνους της Samsung.Αρχής γενομένης από το επόμενο έτος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Phone Radar, τα chips για τη σύνδεση σε δίκτυα 5G θα είναι κατασκευής τόσο της Qualcomm όσο και της Samsung. 
 
H είδηση αυτή εκτιμάται να έχει προφανές όφελος και για την τσέπη των ενδιαφερόμενων αγοραστών προϊόντων της Apple, καθώς η δυνατότητα της Apple να προμηθεύεται κυκλώματα τόσο από την Qualcomm όσο και από τη Samsung θεωρείται πως θα ρίξει τις τιμές για τα ανταλλακτικά, μειώνοντας επίσης και την τελική τιμή του iPhone νέας γενιάς. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι εδώ γίνεται λόγος για ένα smartphone χαμηλής τιμής, αφού παραδοσιακά τα νέα μοντέλα της Apple φλερτάρουν με τιμές πάνω από τα 700 ευρώ. 
 
Οι αναλυτές εκτιμούν ότι το νέο iPhone που θα παρουσιαστεί το 2020 θα μπορεί να σημειώσει πωλήσεις 195 – 200 εκατομμυρίων μονάδων μέσα στο ερχόμενο έτος, ενώ τουλάχιστον τρία νέα μοντέλα αναμένεται να παρουσιάσει η Apple για το 2019, με ελαφρώς βελτιωμένους επεξεργαστές σε σχέση με τα μοντέλα του 2018, ενώ καλύτερες θα είναι και οι κάμερες στο μπροστινό μέρος του iPhone, από τα 7 Megapixel εκτιμάται ότι θα έχει αισθητήρα 12 Megapixel. Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχαν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ετοιμάζει η Apple.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου