Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας για την Αν Χάθαγουεϊ - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας για την Αν Χάθαγουεϊ


H Αμερικανίδα ηθοποιός Αν Χάθαγουεϊ απέκτησε το δικό της αστέρι στη διάσημη λεωφόρο της Δόξας στο Λος Άντζελες, για την συμβολή της στον κινηματογράφο.


«Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένη», είπε η βραβευμένη με το Όσκαρ β΄ Γυναικείου ρόλου σταρ -το 2013, για την ερμηνεία της στην ταινία «Les Miserables», ευχαριστώντας τους θαυμαστές της.
Το αστέρι της 36χρονης ηθοποιού βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του Chinese Theatre, ενός μυθικού χώρου του Χόλυγουντ, περιζήτητου από τους τουρίστες. Το αστέρι της βρίσκεται, επίσης, δίπλα σε αυτό της Χάτι ΜακΝτάνιελ (1895 - 1952), της πρώτης Αφροαμερικανίδας που τιμήθηκε με Όσκαρ για τον ρόλο της σκλάβας που υποδύθηκε στην ταινία «Όσα παίρνει άνεμος» το 1940.
Η Χάθαγουεϊ ενσάρκωσε με επιτυχία δραματικούς ρόλους στις ταινίες «Σκοτεινός Κόσμος» και «Το μυστικό του Brokeback Mountain», το 2005. Πρωταγωνίστησε στην ταινία «Ο Διάβολος Φοράει Prada», το 2006, και εμφανίστηκε στην ταινία «Ερωτευμένη Τζέιν» στην οποία ενσάρκωσε την Αγγλίδα μυθιστοριογράφο Τζέιν Όστεν.
Το 2008, επευφημήθηκε για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Η Ρέιτσελ παντρεύεται», για τον οποίο κέρδισε διάφορα βραβεία και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Α΄ Γυναικείου ρόλου. Το 2010, πρωταγωνίστησε σε πετυχημένες εισπρακτικά ταινίες όπως το «Valentine's Day» και η ταινία του Τιμ Μπάρτον «Η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου