«Game of Thrones»: Διαδικτυακή καμπάνια για να γυριστεί εκ νέου ο τελευταίος κύκλος - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

«Game of Thrones»: Διαδικτυακή καμπάνια για να γυριστεί εκ νέου ο τελευταίος κύκλος



Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της δημοφιλούς σειράς  «Game of Thrones» (GoT). Έπειτα από την προβολή του -ισοπεδωτικού για το «King's Landing»- επεισοδίου, ξεκίνησαν να υπογράφουν αίτημα ώστε να γυριστεί εκ νέου ολόκληρος ο τελευταίος κύκλος.


Οπαδοί της επικής σειράς φαντασίας και κριτικοί έχουν απογοητευτεί με την εξαιρετικά γρήγορη και συμπιεσμένη πλοκή, την ασυμφωνία των πράξεων των χαρακτήρων σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους και τα σεναριακά κενά, τα οποία επιχειρήθηκε να διορθωθούν με προχειρότητα.
Μέχρι στιγμής, το αίτημα έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 400.000 υπογραφές, σε λιγότερο από μία εβδομάδα.
«Η σειρά χρειάζεται μια τελική σεζόν που να βγάζει νόημα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το αίτημα. «HBO, κάνε την ανατροπή στις προσδοκίες μου και κάνε πραγματικότητα την επιθυμία μου», προσθέτει.
Για το ΗΒΟ θα ήταν πολύ δύσκολο το να προχωρήσει σε επανάληψη των γυρισμάτων, καθώς αυτό θα ήταν μια τεράστια οικονομική επένδυση που δεν έχει λόγο να κάνει. Ήδη, τα έξι επεισόδια του όγδοου κύκλου κόστισαν στο κανάλι περίπου 100 εκατ. δολάρια, ενώ για το γύρισμα τους χρειάστηκαν πάνω από 14 μήνες, πριν οι παραγωγοί ξεκινήσουν επεξεργασία και μοντάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου