Τι ποσό κερδίζει η Κιμ Καρντάσιαν για κάθε ανάρτησή της στο Instagram; - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Τι ποσό κερδίζει η Κιμ Καρντάσιαν για κάθε ανάρτησή της στο Instagram;



Περισσότερα χρήματα από τις αρχικές εκτιμήσεις αμερικανικών μέσων ενημέρωσης φαίνεται πως κερδίζει τελικά η τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, για τη διαφήμιση προϊόντων μέσω της σελίδας της στον δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Instagram.


Τον Φεβρουάριο του 2019, η Κιμ Καρντάσιαν – η οποία διαθέτει πάνω από 137 εκατ. ακολούθους στο Instagram – είχε ασκήσει αγωγή εναντίον εταιρείας ενδυμάτων, την οποία κατηγόρησε πως χρησιμοποιεί την εικόνα της.
Κατά τον ιστότοπο ΤΜΖ, στην αγωγή περιλαμβάνονται έγγραφα που καταδεικνύουν ότι η Κιμ Καρντάσιαν λαμβάνει μεταξύ 300.000 και 500.000 δολαρίων για μία ανάρτηση στο Instragram.
Σύμφωνα με τον ίδιο ιστότοπο, ο οποίος επικαλείται πηγές με γνώση της υπόθεσης, η Καρντάσιαν λαμβάνει στην πραγματικότητα μέχρι και ένα εκατ. δολάρια για κάθε ανάρτηση στο Instagram, με τη νομική της ομάδα να εξετάζει την υποβολή νέων εγγράφων, προκειμένου η τηλεπερσόνα να διεκδικήσει αποζημίωση πέντε εκατ. ευρώ.
Πρόσφατα, μιλώντας στο CBS, η μητέρα των αδερφών Καρντάσιαν – Τζένερ, Κρις Τζένερ, αποκάλυψε πως οι κόρες της λαμβάνουν εξαψήφια ποσά για δημοσιεύσεις στο Instragram ή το Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου