O Tim Cook πιστεύει ότι η Apple δεν είναι απλώς μία εταιρεία τεχνολογίας - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

O Tim Cook πιστεύει ότι η Apple δεν είναι απλώς μία εταιρεία τεχνολογίας



Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, κάνει ακόμα ένα βήμα στη συνολική προσπάθεια της εταιρείας να διαχωρίσει τη θέση της από τις άλλες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας. 
 
Σε μία ερώτηση που έγινε από δημοσιογράφο του δικτύου CNBC, αναφορικά με το αυξανόμενο επενδυτικό ενδιαφέρον του Warren Buffet στην Apple, o Tim Cook απάντησε ότι η Apple δεν είναι μία εταιρεία που παράγει αντικείμενα υψηλής τεχνολογίας, αλλά μία εταιρεία που παράγει αντικείμενα για τον καταναλωτή, τον άνθρωπο, συνδυάζοντας την τέχνη με την τεχνολογία. 
 
Είναι γεγονός ότι η Apple δίνει πλέον περισσότερη έμφαση στο πεδίο του λογισμικού σε σχέση με εκείνο του υλικού, αλλά αυτό δεν πρέπει να το θεωρεί κανείς ότι αποτελεί μία ένδειξη ότι εγκαταλείπει τον κόσμο του hardware. Από την άλλη μεριά, είναι αλήθεια ότι η αμερικανική εταιρεία θέλει να δώσει ένα διαφορετικό προφίλ στην αγορά από εκείνο που χαρακτηρίζει μία εταιρεία της Silicon Valley. 
 
Η έμφαση που δίδεται στο κομμάτι του λογισμικού, πάντως, αναμένεται να είναι εμφανής και στο επερχόμενο WWDC, το οποίο βρίσκεται προ των πυλών. Εκεί αναμένεται να ανακοινωθούν αναβαθμισμένες λειτουργίες για τα macOS, iOS, watchOS, δηλαδή όλες τις εκδοχές των λειτουργικών συστημάτων της Apple για όλο το πλήθος συσκευών που διαθέτει στην αγορά. 
 
Το πεδίο του iOS 13 αναμένεται να αναβαθμιστεί σε επίπεδο χαρτών, ανάγνωσης βιβλίων, υπενθυμίσεων και άλλων στοιχείων του λογισμικού, ενώ το WatchOS εκτιμάται ότι θα δίνει στους κατόχους των smartwatches της Apple τη δυνατότητα να κατεβάζουν εφαρμογές απευθείας στο ρολόι τους, χωρίς την ανάγκη χρήσης της συνοδευτικής εφαρμογής στο iPhone. 
 
Ανανεωμένες αναμένεται να είναι και οι εφαρμογές που βρίσκει κανείς σε έναν φορητό ή σταθερό υπολογιστή της Apple, με το Apple Music, το Mac Screen Time και το iMessage να αποκτούν νέες δυνατότητες. Τέλος, το νέο Software Development Kit επιτρέπει την εύκολη μεταφορά των εφαρμογών από το iPhone και το iPad σε έναν Mac. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου