Αντ. Σαμαράς: Ο Παπαγγελόπουλος είναι ο "Ρασπούτιν" - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Αντ. Σαμαράς: Ο Παπαγγελόπουλος είναι ο "Ρασπούτιν"



Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, είναι το πρόσωπο με το προσωνύμιο "Ρασπούτιν", που φέρεται να έχει διαδραματίσει κομβικό ρόλο στους εισαγγελικούς χειρισμούς της υπόθεσης Novartis, όπως καταγγέλλει ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρώην πρωθυπουργός, μιλώντας στα "Παραπολιτικά", εμπλέκει και τον πρωθυπουργό, δηλώνοντας βέβαιος ότι ο Αλέξης Τσίπρας σχεδίασε και εκτέλεσε τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης μαζί με τον "Ρασπούτιν".

Η συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη από τον κ. Αντώνη Σαµαρά έρχεται σχεδόν ταυτόχρονα µε την αναφορά του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, για την ανάσυρση των µηνύσεων του πρώην πρωθυπουργού, καθώς και του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Ευρωπαίου επιτρόπου ∆ηµήτρη Αβραµόπουλου. Ο κ. Αγγελής, ο οποίος είχε θέσει στο αρχείο τις µηνύσεις, επικαλείται νέα στοιχεία, ενώ µε σχετική παραγγελία προς τον εισαγγελέα Εφετών ζητεί τη διερεύνηση των καταγγελλοµένων από τους τρεις πολιτικούς, προτείνει να εξεταστούν ως µάρτυρες, ενώ ταυτόχρονα ζητά να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκάλυψη της ταυτότητας του "Ρασπούτιν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου