Φ. Γεννηματά: Δεν εξαγοράζονται οι πολίτες από επιδόματα της τελευταίας στιγμής - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Φ. Γεννηματά: Δεν εξαγοράζονται οι πολίτες από επιδόματα της τελευταίας στιγμής



Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η επικεφαής του ΚΙΝΑΛ σε τηλεοπτική συνέντευξή της στον Ant1, λέγοντας ότι «μοιράζει προεκλογικά επιδόματα και νομίζει ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί να εξαγοράσει τον ελληνικό λαό». «Δεν εξαγοράζονται οι Έλληνες πολίτες από κουτσουρεμένα επιδόματα της τελευταίας στιγμής», τόνισε.
  
Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά, οι Ελληνες «ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι τους έχει πάρει «δέκα» και τους γυρίζει «ένα» και αυτό λειψό. Δεν μπορεί λοιπόν να κοροϊδέψει κανέναν ο κ. Τσίπρας. Πήρε από τους συνταξιούχους τη 12η σύνταξη, έκοψε το ΕΚΑΣ και αύξησε τις εισφορές. Όλα αυτά τα χρόνια τους πήρε 6 δις και γυρίζει 800 εκατομμύρια. Πιστεύει κανείς ότι του έδωσε 13η σύνταξη; Απογοητεύτηκαν οι συνταξιούχοι όταν πήγαν στα ATM για να τραβήξουν τα χρήματα που τους είχε δώσει, γιατί χρειάζονται και το τελευταίο ευρώ μετά από όλες αυτές τις περικοπές της δήθεν αριστερής κυβέρνησης»
Και συμπλήρωσε: «Ήρθε ως «πρώτη φορά Αριστερά» και έφτιαξε τη «Νέα Δεξιά», συγκυβερνά με τους ακροδεξιούς, στηρίζεται σε λογικές συναλλαγών.  Δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά όλο αυτό.  Είναι ένας ιδεολογικός και πολιτικός αχταρμάς που έχει διαλύσει τη μεσαία τάξη και έχει υπογράψει τον αργό θάνατο της Ελληνικής οικονομίας. Δεν ξεπλένονται όλα αυτά με επιδόματα και υποσχέσεις του αέρα».
Αναφερόμενη στις ευρωεκλογές σημείωσε ότι «δεν είναι ούτε δημοσκόπηση ούτε δημοψήφισμα όπως προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό. Η ψήφος του ελληνικού λαού έχει πάρα πολύ μεγάλη αξία, η ψήφος των ευρωεκλογών έχει τη δύναμη να επηρεάσει και τις εθνικές εκλογές. Μην υποτιμάτε τον ελληνικό λαό. Θα έλεγα ότι οι πολίτες πρέπει να περιφρονήσουν αυτούς που τους περιφρονούν. Και τους περιφρονεί ο κ. Τσίπρας με  την αντίληψή του ότι οι εκλογές δεν έχουν βαρύτητα, τους περιφρονεί με την  πολιτική του όλο αυτό το διάστημα, με την πολιτική του λίγες μέρες πριν από τις εκλογές» και επισήμανε πως «δεν εξαγοράζονται οι Έλληνες πολίτες από κουτσουρεμένα επιδόματα της τελευταίας στιγμής».
«Η ανοχή που δείχνει αυτή η κυβέρνηση στη βία και σε όσους την εκφράζουν - τους δήθεν αριστερούς - έχει καταντήσει συνενοχή και δημιουργεί τεράστια ανασφάλεια σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.  Πραγματικά ήταν η θλιβερή εικόνα της Βουλής με τις κόκκινες μπογιές, ακόμη πιο θλιβερή στη συνέχεια η εικόνα στελεχών διαφόρων κομμάτων να φωτογραφίζονται μπροστά σε αυτή την κατάντια», τόνισε μεταξύ άλλων..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου