ΑΑΔΕ: Έλεγχος σε μπαρ της Μυκόνου με τη συνδρομή της αστυνομίας - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

ΑΑΔΕ: Έλεγχος σε μπαρ της Μυκόνου με τη συνδρομή της αστυνομίας


Επεισοδιακός ήταν ο έλεγχος που πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε μπαρ της Μυκόνου.


Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ διαπίστωσαν τη μη έκδοση 9 αποδείξεων συνολικού ποσού 752 ευρώ και καθώς η επιχείρηση ήταν υπότροπη, θα «σφραγιζόταν» για τέσσερις ημέρες.
Και ενώ οι ελεγκτές συνέτασσαν το σχετικό σημείωμα διαπιστώσεων, περικυκλώθηκαν από το προσωπικό ασφαλείας του μπαρ, υποχρεώνοντάς τους να αποχωρήσουν από την επιχείρηση.
Ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη, οι οποίοι διέταξαν την άμεση συνδρομή των αστυνομικών δυνάμεων. Έτσι, το σημείωμα διαπιστώσεων και η απόφαση αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης θυροκολλήθηκαν από κοινού από τους ελεγκτές και τους αστυνομικούς.
Το μπαρ θα βάλει «λουκέτο» από την προσεχή Δευτέρα, με τον ιδιοκτήτη να έχει διορία δύο ημερών για την υποβολή πιθανών ενστάσεων και αντιρρήσεων.
Σημειώνεται ότι «λουκέτο» για 48 ώρες για φορολογικές παραβάσεις μπήκε τις προηγούμενες ημέρες και σε δύο ακόμη μπαρ της Μυκόνου.
Την Πέμπτη κλιμάκιο της ΑΑΔΕ πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο και σε beach bar στο Γαϊδουρονήσι στην Κρήτη, όπου διαπιστώθηκε η μη έκδοση δεκάδων αποδείξεων. Η αρχή επέβαλε στην επιχείρηση «λουκέτο» για 48 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου