Η πρόταση που έκαναν στον Γιώργο Αγγελόπουλο σε φωτογράφιση κι εκείνος αρνήθηκε! - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Η πρόταση που έκαναν στον Γιώργο Αγγελόπουλο σε φωτογράφιση κι εκείνος αρνήθηκε!



Σε φωτογράφιση του Νίκου Αποστολόπουλου συνάντησαν οι κάμερες τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλώντας για τα νέα του επαγγελματικά σχεδία μετά το «Τατουάζ», αλλά για το unfollow που έχει κάνει στον Σάκη Τανιμανίδη.

«Έχουμε ακόμα ένα μήνα γυρισμάτων για να ολοκληρώσουμε το «Τατουάζ» και να καταλήξουμε σε αυτό το ανατρεπτικό φινάλε. Υπονόησα ότι η Κατερίνα Γερονικολού είναι έγκυος στο «Τατουάζ» και όχι στη ζωή. Τα site μπερδεύουν τα πράγματα και πολλές φορές αλλάζουν το νόημα. Γύρω μας συμβαίνουν πιο σημαντικά πράγματα από το αν έκανα unfollow ή follow τον Σάκη Τανιμανίδη.


Το Survivor για μένα έχει κλείσει. Το «All Star Survivor» είναι κάτι διαφορετικό επειδή έχει να κάνει με τους πιο δημοφιλείς παίκτες και τους φιναλίστ, όποτε έχει άλλο κίνητρο για μένα. Η αλήθεια είναι ότι κάνω κάποιες συζητήσεις για του χρόνου, αυτός ο μηνάς είναι πολύ σημαντικός για το επόμενο μου βήμα. Δεν ξέρω αν θα είμαι παρουσιαστής, το σίγουρο είναι ότι επιλέξω να κάνω, θα φροντίσω να το κάνω με το 100% των δυνατοτήτων μου.»

Μέτα τη συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να μεταφέρει στους τηλεθεατές κι ένα παρασκήνιο από τη φωτογράφιση.

«Για τις ανάγκες της φωτογράφισης είπαν στον Γιώργο να κρατάει ένα τσιγάρο, να το παίξει λίγο Τζέιμς Ντιν και είπε όχι, γιατί είπε «ότι είμαι πρότυπο για τα παιδιά και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να με δουν με τσιγάρο.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου