«Μπαίνει στις ράγες» το project του Βοτανικού - Δυναμικές Eιδήσεις

Breaking

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

«Μπαίνει στις ράγες» το project του Βοτανικού



Την αισιοδοξία τους για την υλοποίηση του πρότζεκτ στην περιοχή του Βοτανικού εξέφρασαν μετά τη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη (10/07), ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και ο «ισχυρός άνδρας» του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.


Η συζήτηση διήρκησε περίπου μία ώρα και από τα λεγόμενα του προέδρου της «Μάνας του Λόχου» των «πρασίνων» προκύπτει ότι το πιο πιθανό είναι πως το έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού θα προχωρήσει άμεσα.
Αμφότερες οι πλευρές απέφυγαν τα «παχιά λόγια», ωστόσο, όπως διευκρίνισαν την Παρασκευή (19/7) θα γίνει η πρώτη συνάντηση της ομάδας εργασίας.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τη συνάντησή του με το νέο δήμαρχο της Αθήνας τόνισε: «Ξεκινάμε την επόμενη Παρασκευή το "Kick off" των συναντήσεων των ομάδων εργασίας για να τα βάλουμε όλα κάτω, να προχωρήσουμε αυτό το έργο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πρέπει να κάνουμε υπομονή, να πάμε βήμα-βήμα και με καλή διάθεση και είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε".
Σε ερώτηση που του έγινε για το είδε θετική ανταπόκτιση από την πλευρά του κ. Μπακογιάννης, ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του αθηναϊκού συλλόγου επισήμανε: «Από την πρώτη στιγμή ήταν θετικός. Σήμερα ακόμη περισσότερο και τον ευχαριστούμε πολύ.»
Από την πλευρά του ο κ. Μπακογιάνης δήλωσε: «Να πούμε ότι μιλάμε για ένα τεράστιο έργο, πάρα πολύ σημαντικό, αστικής αναζωογόνησης. Ένα έργο που μπορεί να αλλάξει όχι μόνο την εικόνα, αλλά και τη λειτουργία της Αθήνας.
Συμφωνήσαμε ότι θα συνεχίσουμε με την εναρκτήρια σχεδίαση της ομάδας εργασίας την επόμενη Παρασκευή. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά όλοι οι εμπλεκόμενοι ότι έχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας.
Προφανώς δεν κόψαμε καμία κορδέλα, δεν πανηγυρίζουμε. Κρατάμε τη μπάλα χαμηλά για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας. Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η πάρα πολύ καλή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει και θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη». 
Για τον τρόπο που μπορεί να βοηθήσει ο δήμος, είπε: «Με πάρα πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο στοίχημα για την Αθήνα, για τον Παναθηναϊκό, για όλους μας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου